Servicii oferite

Case de marcat cu jurnal electronic

de acum obligatorii prin lege!

SC Calculatoare Service SRL sprijina antreprenorii obligati prin lege sa se conformeze noilor norme legislative, oferind spre vanzare case de marcat cu jurnal electronic. Potrivit legii, vanzatorii din Romania vor fi nevoiti sa-si schimbe casele de marcat vechi cu jurnal pe suport de hartie, cu modele noi prevazute cu jurnal electronic. Procesul de inlocuire are ca perioada de implementare intervalul 1 iunie - 1 august 2018.

Aceste aparate de marcat noi detin un modul fiscal propriu, cu ajutorul caruia se va putea controla totalitatea operatiunilor specifice fiscalizarii. In plus, ele sunt prevazute cu un modul de comunicatie complex, care le asigura o conectare permanenta cu ANAF - Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Noile prevederi mai stipuleaza faptul ca aparatele de marcat se vor putea conecta la orice fel de dispozitiv - pc, telefon smart, sistem Point of Sale sau tableta. Rezumatul tuturor bonurilor fiscale se va transmite instant catre ANAF si va contine urmatoarele informatii: valoare totala, data, ora si minutul emiterii bonului, seria fiscala a casei de marcat, numarul de ordine al bonului, valoarea totala a cotei TVA.

Pe site-ul nostru deja puteti comanda aceste noi modele de case de marcat care se aliniaza intru totul actualelor cerinte legislative - detin o memorie de marcat, un card de memorie si nu necesita conectare permanenta la reteaua de Internet. Informatiile sunt transmise catre ANAF in momentul restabilirii conexiunii.
cash-register

CASE DE MARCAT


Noua generatie Case de marcat: DP-05, DP-150, DP-25, DP-35, WP-50, WP-500
print

IMPRIMANTE FISCALE


Descoperiti colectia de imprimante fiscale FP-650, FP-700, FMP-800
brochure

CANTARE


Modele diverse de cantare comerciale cu si fara brat. Balante electronice.
pos

SISTEME POS


Sisteme POS all in one. Monitoare LCD Touchscreen. Unitati PC.

Sertar de bani. Carduri de credit

Sertarele de bani reprezinta o parte esentiala a unui sistem complet de casa de marcat. Ele vin in dimensiuni diferite si marimea depinde in mare de numarul tranzactiilor estimate.
Cele mai noi case de marcat accepta plata prin card si alte metode moderne. Avand in vedere ca o casa de marcat este doar un aparat de inregistrare, veti avea nevoie de un terminal extern pentru carduri de credit si pentru procesarea acestora. Daca terminalul accepta si alte tipuri de plati, aveti numai de castigat. Inca de la debutul activitatii dumneavoastra este bine sa oferiti clientilor posibilitatea de plata cu card.
Intr-o societate in care numerarul pierde teren zilnic, oferirea de optiuni de plata suplimentare va functiona cu siguranta in favoarea dumneavoastra.

Vanzare rapida cu scaner de coduri de bare

Toti clientii se grabesc. Nimeni nu vrea sa stea la cozi interminabile pentru a plati. Cea mai la indemana si precisa solutie pentru un flux rapid de al descarcarilor si incasarilor este utilizarea unui scaner de coduri de bare

.

Daca aveti mai mult de 20 - 30 tipuri de articole, sugestia noastra este sa investiti intr-un scaner de coduri de bare pentru eficientizarea vanzarilor.

Cum va echipati pentru demararea unei afaceri?

Casele de marcat continua sa fie o necesitate pentru magazinele traditionale. Tipurile de case de marcat disponibile pentru comercianti au parcurs drum lung din zilele lui James Ritty si pana azi. Dar ele inca sunt necesare si obligatorii pentru magazinele de vanzare cu amanuntul. Indiferent daca vorbim despre o simpla casa de marcat pentru gestionarea numerarului, de o aplicatie de inregistrare pe un dispozitiv iOS sau de un sistem POS sofisticat, fiecare magazin are nevoie de o modalitate de procesare a tranzactiilor.

Cea mai buna casa de marcat pentru o afacere mica este cea care se pliaza cel mai bine pentru clientul respectiv. Alegeti una usor de utilizat pentru toata lumea si care face tot ceea ce aveti nevoie in prima instanta. Indiferent de cine si cum lucreaza cu casa de marcat, asigurati-va ca intelege rapid functiile necesare pentru a-si indeplini sarcinile.

Alegerea unei case de marcat adecvate pentru afacerea dumneavoastra nu trebuie sa fie un proces complicat, ci doar bine gandit.
case de marcat pitesti

home_software_pic_2

Care este planul dumneavoastra de afaceri?

Inainte de a va procura casa de marcat pentru o afacere mica, este indicat sa va revizuiti planul de afaceri. Unii comercianti deschid un business de dimensiuni reduse si intentioneaza sa ramana in acest stadiu. Daca este vorba despre o afacere cu un inventar foarte limitat si un volum de vanzari inconsecvent, atunci puteti sa va rezumati la o simpla casa de marcat.

Totusi, daca intentionati sa deschideti o afacere mai ampla, cu numeroase produse sau servicii, atunci ar trebui sa legati casa de marcat de un sistem POS de gestiune. Cum arata planul dumneavoastra de afaceri? Daca aveti intentii marete, veti dori o solutie care sa va sustina scopul. Daca doriti sa incepeti usor si sa nu faceti investitii majore in acest moment, atunci ati putea sa va rezumati doar la casa de marcat.

Desigur, in functie de specificul activitatii dumneavoastra puteti avea nevoie de un cantar comercial sau de un cititor de coduri de bare pentru identificare si inventariere rapida a produselor.

De ce sa cumparati casa de marcat de la noi?

- Varietate - Va oferim mai multe variante de case de marcat. In plus, avem un stoc vast de consumabile, inclusiv role pentru casa de marcat, sertare de bani, cantare, cititoare de coduri de bare.
- Exclusivitate. Spre deosebire de alti comercianti online, care vand pe langa case de marcat, faxuri, monitoare, scaune, papetarie etc, noi suntem specializati pe case de marcat si accesorii pentru acestea. Suntem concentrati pe ceea ce facem, cunoastem cu exacticate toate specificatiile tehnice ale produselor pe care le distribuim si reusim astfel sa acordam suport tehnic si consultanta de calitate superioara.
- Experienta. Vindem case de marcat de peste 15 ani si in tot acest timp ne-am perfectionat continuu serviciile. Experienta indelungata este unul din motivele pentru care in prezent ne bucuram de o baza solida de cunostinte in ceea ce priveste domeniul caselor de marcat. Astfel, putem raspunde intotdeauna pertinent clientilor nostri aflati la inceput de drum, care doresc sa dezvolte afaceri eficiente.
- Suport tehnic. Spre deosebire de magazinele online care nu pot sa ofere suport tehnic viabil pentru produsele vandute sau care va taxeaza scump pentru consultanta post- achizitie,

Echipa noastra de specialisti este pregatita sa raspunda intrebarilor dumneavoastra legate de casele de marcat pe care doriti sa le instalati si sa le folositi. In acest sens va oferim:

  • a) service rapid in perioada de garantie pentru casele de marcat cumparate de la noi
  • b) posibilitate de incheiere contract pentru reparatii la sediul firmei dumneavoastra
  • c) furnizare de consumabile necesare activitatii de vanzare, respectand legislatia curenta
  • d) consultanta de specialitate pentru cumpararea celor mai adecvate case de marcat, tinand cont de specificul activitatii dumneavoastra
  • e) fiscalizare, respectiv refiscalizare pentru casele de marcat
  • f) suport pentru introducerea articolelor in casele de marcat
  • g) procurearea seriei fiscale furnizate de ANAF, conform legislatiei in vigoare.
- Garantie. Toate casele de marcat si celelalte echipamente afisate pe site beneficiaza de garantie 12 luni.

- Economii. Demararea unei afaceri sau deschiderea unui nou punct de lucru presupune mai multe cheltuieli. De aceea, orice fel de economie este importanta. Noi va oferim case de marcat si alte echipamente business la preturi foarte avantajoase.

- Modele noi si fiabile de case de marcat. Conform modificarilor legislative recente orice comerciant trebuie sa foloseasca doar case de marcat cu jurnal electronic. La noi veti gasi aceste tipuri de case de marcat, alaturi de alte produse modele recente, care se pliaza excelent pe vanzarile curente de articole. Sunt unele din cele mai uzuale tipuri de echipamente folosite in magazine datorita fiabilitatii, calitatii, standardelor si dotarilor.
cash-machine

Inainte de a comanda o casa de marcat, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere.

1. Dimensiunea si pozitionarea ecranului pentru operator, respectiv pentru client. In functie de model, casele de marcat pot varia in ceea ce priveste marimea displayului. Ecranul client poate fi incorporat in aparat ori poate fi realizat ca si extensie reglabila. Tineti cont de specificul activitatii dumneavoastra si de locul unde va fi asezata casa de marcat atunci cand alegeti un model anume.

2. Modul de conectare la sistemul de gestiune - cele mai noi case de marcat sunt prevazute cu porturi USB si serial. Asigurati-va ca aveti un astfel de port disponibil pentru casa de marcat. Luati in considerare si modul de conectare a altor echipamente de care ati putea avea nevoie - cantar electronic, scanner de coduri de bare, imprimanta termica etc.

3. Tipul casei de marcat. Daca trebuie sa emiteti bonuri fiscale pe teren ati putea avea nevoie de o casa de marcat portabila, de dimensiuni compacte. Pentru magazine puteti opta pentru un model standard stationar.

Alte tipuri de case de marcat


a) izolate - nu se pot conecta la calculator si detin o memorie fixa.

b) cu structura inchisa - se pot conecta la pc si sunt interconectate cu un sistem complex de gestiune.

c) computerizate - au o structura similara unui calculator clasic

4. Case de marcat cu jurnal electronic. Conform legislatiei in vigoare - Art.3 alin(2) din OUG.28/1999, Art.17 lit.(f) din Normele de aplicare - operatorii sunt obligati sa-si schimbe casele de marcat vechi cu unele prevazute cu jurnal electronic. In mod similar, toti antreprenorii care infiinteaza puncte de lucru cu vanzare, trebuie sa-si procure o astfel de casa de marcat tip nou.

Call Now ButtonSunati acum