Despre noi

S.C. Calculatoare Service SRL, Experienta si cunostintele acumulate in acesti 15 ani de activitate fac din aceasta companie un partener de incredere pentru toti clientii sai, oferindu-le servicii de calitate la preturi avantajoase.

Care este misiunea noastra?

Sa dezvoltam parteneriate businesss to business solide cu toti clientii nostri antreprenori. Pentru detalii suplimentare va invitam sa ne contactati. Vom fi bucurosi sa aflam despre afacerea dumneavoastra si sa va va oferim acele case de marcat pe care sa le folositi cu succes pentru o perioada cat mai indelungata.

MARCAti momentul de inceput, de extindere sau de optimizare al afacerii dumneavoastra, comandand acum o casa de marcat de pe site-ul nostru.

Case de marcat cu jurnal electronic - de acum obligatorii prin lege!

SC Calculatoare Service SRL sprijina antreprenorii obligati prin lege sa se conformeze noilor norme legislative, oferind spre vanzare case de marcat cu jurnal electronic. Potrivit legii, vanzatorii din Romania vor fi nevoiti sa-si schimbe casele de marcat vechi cu jurnal pe suport de hartie, cu modele noi prevazute cu jurnal electronic. Procesul de inlocuire are ca perioada de implementare intervalul 1 iunie - 1 august 2018.

Aceste aparate de marcat noi detin un modul fiscal propriu, cu ajutorul caruia se va putea controla totalitatea operatiunilor specifice fiscalizarii. In plus, ele sunt prevazute cu un modul de comunicatie complex, care le asigura o conectare permanenta cu ANAF - Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Noile prevederi mai stipuleaza faptul ca aparatele de marcat se vor putea conecta la orice fel de dispozitiv - pc, telefon smart, sistem Point of Sale sau tableta. Rezumatul tuturor bonurilor fiscale se va transmite instant catre ANAF si va contine urmatoarele informatii: valoare totala, data, ora si minutul emiterii bonului, seria fiscala a casei de marcat, numarul de ordine al bonului, valoarea totala a cotei TVA.

Pe site-ul nostru deja puteti comanda aceste noi modele de case de marcat care se aliniaza intru totul actualelor cerinte legislative din 2018 - detin o memorie de marcat, un card de memorie si nu necesita conectare permanenta la reteaua de Internet. Informatiile sunt transmise catre ANAF in momentul restabilirii conexiunii.

De ce sa cumparati casa de marcat de la noi?

Conform modificarilor legislative recente orice comerciant trebuie sa foloseasca doar case de marcat cu jurnal electronic. La noi veti gasi aceste tipuri de case de marcat, alaturi de alte produse modele recente, care se pliaza excelent pe vanzarile curente de articole. Sunt unele din cele mai uzuale tipuri de echipamente folosite in magazine datorita fiabilitatii, calitatii, standardelor si dotarilor.
Va oferim mai multe variante de case de marcat. In plus, avem un stoc vast de consumabile, inclusiv role pentru casa de marcat, sertare de bani, cantare, cititoare de coduri de bare.
Spre deosebire de alti comercianti online, care vand pe langa case de marcat, faxuri, monitoare, scaune, papetarie etc, noi suntem specializati pe case de marcat si accesorii pentru acestea. Suntem concentrati pe ceea ce facem, cunoastem cu exacticate toate specificatiile tehnice ale produselor pe care le distribuim si reusim astfel sa acordam suport tehnic si consultanta de calitate superioara.
Vindem case de marcat de peste 15 ani si in tot acest timp ne-am perfectionat continuu serviciile. Experienta indelungata este unul din motivele pentru care in prezent ne bucuram de o baza solida de cunostinte in ceea ce priveste domeniul caselor de marcat. Astfel, putem raspunde intotdeauna pertinent clientilor nostri aflati la inceput de drum, care doresc sa dezvolte afaceri eficiente.
Toate casele de marcat si celelalte echipamente afisate pe site beneficiaza de garantie 12 luni.
Demararea unei afaceri sau deschiderea unui nou punct de lucru presupune mai multe cheltuieli. De aceea, orice fel de economie este importanta. Noi va oferim case de marcat si alte echipamente business la preturi foarte avantajoase.
- Suport tehnic. Spre deosebire de magazinele online care nu pot sa ofere suport tehnic viabil pentru produsele vandute sau care va taxeaza scump pentru consultanta post- achizitie, echipa noastra de specialisti este pregatita sa raspunda intrebarilor dumneavoastra legate de casele de marcat pe care doriti sa le instalati si sa le folositi. In acest sens va oferim:

a) service rapid in perioada de garantie pentru casele de marcat cumparate de la noi

b) posibilitate de incheiere contract pentru reparatii la sediul firmei dumneavoastra

c) furnizare de consumabile necesare activitatii de vanzare, respectand legislatia curenta

d) consultanta de specialitate pentru cumpararea celor mai adecvate case de marcat, tinand cont de specificul activitatii dumneavoastra

e) fiscalizare, respectiv refiscalizare pentru casele de marcat

f) suport pentru introducerea articolelor in casele de marcat

g) procurearea seriei fiscale furnizate de ANAF, conform legislatiei in vigoare.

Partners Section:

Depfile Premium Account Depfile Premium Depfile Premium Account Depfile Premium Depfile Premium Account dep file Dep file dep file dep file dep file dep file dep file dep file dep file depfile password Depfile Premium depfile password Depfile Premium depfile password depfile password depfile password depfile password depfile password depfile password depfile password depfile password depfile password Depfile Depfile Depfile Depfile Depfile Depfile Depfile Depfile Depfile

Partners Section:

depfile password yify torrent empire torrent yify vikings season 4 auto clicker autoclicker slender the eight pages he gift torrent walking dead torrent the walking dead torrent fl studio 12 torrent
Sunati acum